Meteen naar de content

Gratis Verzending

Voor 23:00 besteld = morgen verzonden!

Voor 23:00 besteld = morgen verzonden!

Contact

Retourbeleid

Mocht u klachten hebben of niet tevreden zijn met het product, dan kunt u uw bestelling tot 14 dagen retourneren wanneer deze voldoet aan de eisen die onder aan de pagina zijn terug te vinden. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening gestort.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Stuur ons een mail op klantenservice@bidos.nl

Probeer in de mail zo volledig mogelijk te zijn, een aantal belangrijke punten:
1. Waarom u het pakketje wilt ruilen of retourneren.
2. Eventuele foto's ter verduidelijking.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres van het warenhuis in het formulier. Zorg dat u het pakketje voorziet van een track & trace code. Als zender bent u verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan. Mail de track & trace code naar info@…com, zodat uw bestelling te allen tijde gevolgd kan worden en u een bewijs van verzending heeft.

 

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw bankrekening

Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen op uw rekening gestort.

 

Onderstaande goederen zijn uitgesloten van het recht op retour:
- Op maat gemaakte goederen.
- Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen, verschillende soorten gel en vloeistoffen.
- Artikelen die om hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden zoals oordopjes, headsets, ondergoed en badmode.
- Geopende cosmetica en verzorgingsproducten.
- Artikelen die beschadigd of incompleet zijn, dit geld ook voor artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.

Stijl-, grootte- en fotowijzigingen

Zodra uw bestelling is geplaatst, gaat u ermee akkoord en begrijpt u dat het een op maat gemaakt product is dat onmiddellijk in productie gaat en dat er geen tijd is om verdere wijzigingen aan te brengen.

Adreswijzigingen

Als u het verzendadres moet wijzigen, stuur ons dan een e-mail met uw bestelnummer, het huidige verzendadres en het adres waarnaar u het wilt wijzigen. We kunnen het adres wijzigen totdat uw bestelling onze faciliteit verlaat!

Beschadigde/verkeerd afgedrukte artikelen

Als het product defect aankomt, zullen we het artikel opnieuw afdrukken en gratis opnieuw verzenden. Neem dan hier contact met ons op met een foto van uw artikel en ordernummer. We zullen uw artikel opnieuw afdrukken en binnen zeven werkdagen naar u verzenden.

Houd er rekening mee dat het ontwerp, de maat, de kleur en de afbeelding die u uploadt, op uw item worden afgedrukt. Als de verkeerde maat, kleur of afbeelding is geselecteerd en naar u is verzonden, is niet verantwoordelijk voor het vervangen van deze items.

Disclaimer voor productafbeeldingen

Houd er rekening mee dat hoewel we er alles aan doen om onze producten nauwkeurig te fotograferen en ze in detail te beschrijven, we niet kunnen garanderen dat elke foto in productie de werkelijke kleur of het uiterlijk van de koopwaar nauwkeurig weergeeft als gevolg van veranderingen in de schermresolutie. Neem contact met ons op als je vragen hebt over de kleur, het materiaal of de maat van een artikel voordat je het koopt.

verloren pakketten

Als uw pakket verloren lijkt te zijn gegaan tijdens het transport, vervangen we het pakket graag en zorgen we ervoor dat uw bestelling bij u aankomt. Als u niet wilt dat het pakket wordt vervangen, moeten we 30 dagen wachten voordat we de bestelling terugbetalen in het geval dat het pakket zijn weg naar u vindt en wordt afgeleverd. Zorg ervoor dat je ons elke 7 dagen een e-mail stuurt met een update als je de bestelling al hebt ontvangen. Ons klantenserviceteam zal gedurende de vier weken regelmatig uw bestelling controleren om de voortgang te volgen en nauwkeurige updates te verstrekken.

Annuleringen/retouren voor bestellingen die nog niet geleverd zijn

Als u uw bestelling wilt annuleren, moet u dit binnen 10 minuten na het plaatsen van uw bestelling doen vanwege onze productietijd van 1 dag. Bij annulering binnen het toegewezen tijdsbestek ontvangt u een volledige terugbetaling.

Voor alle beschadigde of niet tevreden producten bent u verantwoordelijk voor het retourneren van uw bestelling. Kosten voor het retourneren van de bestelling zijn altijd voor de klant.

Als u niet tevreden bent met uw ontvangen producten, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bidos.nl om uw probleem met onze klantenservice te bespreken om een ​​juiste oplossing te vinden.

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor consument en worden niet vergoed door ons. Aangezien wij rechtstreeks via onze leverancier verzenden, is ons retouradres ook in China. 

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te gebruiken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen óf het retour verzoek niet accepteren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gratis Verzending

24/7 Klantenservice

Veilig online betalen

4,7 Sterren Beoordeling